duminică, 15 mai 2011

Programul de autoaparare

Stim cu totii ca nu vom trai o vesicie. Dar putem trai putin mai mult, daca incercam sa traim sanatos.
Incercati si aplicati macar partial sa respectati niste sfaturi  de protectie fizica si psihica si veti avea motive de satisfactie.
1.Fumatul-ucide mii de suflete si totusi nu intelegem ca mareste riscul de cancer la plamani de pana la 25 de ori, dubleaza sansa de avea cancer cervical, tripleza riscul unui atac de cord si mareste de cinci ori posibilitatea de a muri de o afectiune cardiaca(am in casa un om bolnav cu inima si nu intelege acest lucru)-evitati fumatul!
2.Consumul mare de alcool-risca sa faca cancer la gura si stomac, dar si inima este atacata.Bucurati-va din cand in cand de cate un pahar de vin rosu, dar nu mai mult. Deci: cumpatare!
3.Mariti-va consumul de fructe si legume, ridicand astfel un zid protector intre dvs. si boala. Cele mai bune sunt din gradinuta de la tara-pacat de cei ce o au si nu stiu sa o pretuiasca!.
4.Controlati-va mereu greutatea-suprapoderalitatea va poate ucide.O crestere de zece procente in greuate a corpului mareste presiunea sangelui, tensiunea creste si asa creste si riscul unei boli de inima.
5.Evitati toate campurile electromagnetice, energia provenita de la toate aparatele electrocasnice si de la cele cu curent de inalta tensiune(calculator, televizor,telefon), sunt toate daunatoare existand dovezi clare in acest sens(sute de bolnavi internati cu diverse afectiuni).Cancerul de san, boli coronariene, boala lui Alzheimer,Parkinson, leucemia si cancerul la creer.
6.Faceti preveniv un control anual pentru cancer.Paza buna, trece primejdia rea!
7.Protejati-va pielea cat se poate.Cancerul de piele este in floare, cauza principala este expunerea necorespunzatoare la soare.
8.Practicati exercitiile fizice regulat opreste boala si alunga grasimile.Incercati sa mergeti, sa alergati, sa faceti gimnastica sau sa inotati pt. 20 minute, de trei ori pe saptamana.Corpul omenesc are un echilibru natural acid/alcalin care ne mentine in forma.
9.Ganditi intodeauna pozitiv si alungati pentru todeauna steresul, drogurile ilegale, medicamntele in exces, alcoolul, fumatul, radiatiile.Veti observa de la o zi la alta cum starea dumneavoastra de sanatate se va imbunatati si veti fi alt om.
10.Sa tineti regimul Oshava.Vreme de 10 zile nu se consuma nimic altceva decat orez, grau integral, hrisca, miei, coapte sau fierte in apa si sarate dupa gust.Acest regim impiedica evolutia celulelor canceroase sa faca ravagii in organism.Conjugat si cu cele spuse mai sus, se obtin rezultate excelente contra fibromului uterin, dar nu numai. Va doresc multa sanatate!!