vineri, 30 martie 2012

Despărţirea, a devenit astăzi un top model?

La ce te mai căsătoreşti? Indiferent de situaţie....ori că ai sau nu ai copii împreună cu persoana iubită, despărţirea tot se produce intr-o zi, dacă cel de lângă tine e absent la problemele tale. Ma îngrozesc, de tot ce văd astăzi, şi nu mai cred decât în mine. Îmi strâng ochii, îi apăs cu pumnul, ca să nu mai vad imaginile. Problemele se complică tot mai mult , de la o zi la alta. Am înţeles întodeauna problemele altora...iar pe ale mele le-am făcut nevăzute. E cu putinţă oare?
Mi-a spus cât de mult ţine la mine, dar oare el a înţeles cât de mult am ţinut eu la el? Poate a fost vorba doar de o scurtă prietenie, simpatie reciprocă..cuvântul „ţinut” poate a fost aruncat aşa ca o minge primejdioasă care ajunge în poarta celuilalt intr-un moment de neatenţie.Toate sentimentele se zvârcolesc astăzi ca şi-o viperă prinsă-n plasa vânătorului„căutătorului de venin”. Noaptea aceasta nu am putut dormi deloc...mă măcinau toate gândurile, toate sentimentele, a fost o noapte cu argintul pe mugurii pomilor....argintul imi va rămâne mereu în suflet, posibilitatea fericirii o voi exclude de astăzi.
....În infinitul acesta mă voi pierde intr-o zi şi nimeni niciodată nu va afla cât de mult am suferit. Nimănui nu-i va păsa de viaţa mea, ci doar mie. Hai să mergem repede, în faţa vântului de primăvară, să-l luăm în braţe, „să cucerim cu el tot universul”...atât a fost să fie.