marți, 28 iunie 2011

Ogarul afgan, vanatorul perfect


Stiai,ca acest caine a fost preferatul lui NOE?
Iti doresti si tu un caine la fel de activ? Ogarul afgan este alegerea perfecta.Tot ce trebuie facut este sa te inarmezi cu rabdare pentru ca, desi este foarte inteligent, e incapatanat ca si un catar si greu de dresat...
PUNCTE FORTE:calm, rabdator, seducator, poseda ceea ce noi oamenii, numim bun-simt.Se ataseeaza foarte tare de stapan, dar isi pastreaza mult timp spiritul independent.
PUNCTE SLABE:in primii ani de viata(doi)nu poate fi lasat singur in casa...este obisnuit sa traiasca in haita si de aceea nu suporta singuratatea, care pune amprente pe caracterul distant si independent.In plus, din plictiseala, roade lucrurile de prin casa(ceea ce-i place mai mult).Din instinct, vaneaza tot ce se misca in preajma lui, de aceea nu e indicat sa traiasca in preajma animalelor mici.
UN AVERTISMENT SI PENTRU CEI SLABI DE INGER!!!!!!!!!

CHEC DE CIOCOLATA


O bunatate de prajiturica in fata careia nici cel mai carcotas musafir nu rezista...o simfonie de ciocolata preparata in casa...
Ingrediente:300 g ciocolata neagra,150 g unt,150g zahar tos,6 lingurite de cacao,6 oua, 450 ml frisca lichida,300g crema de menta.
Preparare:
1.Pune ciocolata la topit pe o oala cu apa ferbinte la foc mic, amestecand des. Apoi mixeaza untul cu 75 g zahar, pana devine cremos. Adauga cacaua, apoi ciocolata topita.
2.Intr-un vas, bate apoi galbenusurile cu restul de zahar pana ce mixerul face urme in crema iar in alt vas bate frisca.
3. Adauga acum frisca si amesteca incet, dar pana ce totul se incorporeaza complet, astfel incat crema devene fina ca o alifie.
4.Pune hartie de copt intr-o forma de chec si torni preparatul astfel: un strat grosut de crema de menta, apoi unul de ciocolata, si tot asa pana ce ala de deasupra sa fie de menta. Dai apoi la frigider pana a doua zi, cand il tai ca pe felia de chec.

POFTA BUNA ,VA UREAZA MARIUCA!