vineri, 9 martie 2012

Passion


Odată cu bucuria imensă de a trăi mai bine, izbucneşte şi durerea provocată de anumiţi factori. Asta îţi schimbă comportamentul. Te uiţi adesea intr-o oglindă? Dacă spui da...spune şi ceeea ce vezi şi ceea ce simţi? Să ne ferim întodeauna de incertitudini...care uneori se focalizează asupra defectelor şi nu asupra calităţilor noastre. Miza poate fi consideraţia faţă de tine...şi nu ceea ce cred alţii despre tine.
Femeile care pierd mult timp în faţa oglinzii, pentru a-şi verifica aparenţa, pentru a-şi corecta defectele considerate ruşinoase, aceste femei nu se iubesc aşa cum sunt date de la D-zeu. Aceste femei sunt copleşite de emoţii negative, de frica privitorilor, ceea ce duce la o boală psihică. Ele nu-şi pot iubi propriul fizic dar nici calităţile lor ascunse. Tirania frumuseţii este la fel de urâtă precum tirania complexelor. Şi este o capcană foarte periculoasă în care poţi cădea oricând. Asta îţi schimbă comportamentul şi-ţi poate atenua inteligenţa.
Devii la un moment dat artificial şi banal. Este greu de trăit cu gândul acesta de a fi mereu frumos...vine o vreme când trebuie să te obişnuieşti şi cu anii bătrâneţii. Secretul, este măsura pasiunii în tot ceea ce faci tu ca om şi nu ca o păpuşă idolarizată de alţii.