duminică, 13 noiembrie 2011

De ce nu avem timp pentru toate?

Viata aceasta , nu-i decat o frunza-n vant....cand tu crezi ca e mai bine....atunci rade ea de tine. Nu avem timp chiar pentru toate..dar atat cat se poate, e bine sa te bucuri din plin. Am dorit sa nu raman doar o pagina ingalbenita de toate grijile acestei vieti si poate intr-o oarecare masura am reusit. Drumul in viata ti-l alegi singur, asa dupa cum ti-l alegi si pe cel cu care doresti sa convetuiesti. Ce poti sa mai faci la aceasta varsta? Daca as avea o reteta speciala , as trimite-o fiecarei femei, din dorinta de a trai cat mai bine...."fericire si iubire", doua splendide cuvinte. De muncit am muncit toata viata.....de distrat mult mai putin....acum vreau sa renasc din propria-mi cenusa. Viata mea a fost, o viata mult prea mica arzand egal si tihnit ca o lampa cu focul discret coborat. Astazi vreau sa daruiesc unui om bun totul.....chiar daca nu mai avem timp pentru toate....expierenta sexuala nu hotaraste totul...ci noi vom hotara totul.
Cand esti tanar, mereu ti-e frica de ceva..mai ales ti-e frica sa nu ti se inchida o poarta, sa nu mai poti fi liber...ca si cum ea trebuie sa fie mereu in fata si nu in noi....oare de ce trebuie sa ne temem de aceasta libertate? Mereu , omul traieste obsedat de aceasta frica"complexul de inchidere a portii".
La batranete toti oamenii se grabesc sa traiasca din plin viata ca niste elevi invoiti de la internat si care stiu ca la o anumita ora poarta internatului se va inchide.