miercuri, 30 noiembrie 2011

Sfoara de fum

Ați auzit de această poveste vreodată? O să vi se pară o poveste inventată de Măriuca, dar nu este asa. Chiar este o poveste adevarata. Nici mie nu-mi venea să cred, că poate exista o asemenea poveste...dar m-am convins, cand am fost nevoită să studiez pentru lucrarea de grad.
Asemeni personajului din această poveste..am trecut si eu prin mai multe incercări. Am plecat intr-o scurtă calatorie pentru a descoperi pe cel ce mă iubeste...l-am aflat și marturisesc sincer ca am fost cea mai fericită femeie. Multumesc prințului întălnit pentru tot ce mi-a dăruit, poate din tot sufletul. A fost o cale de renastere si îmbogățire sufletească.
Care este rețeta fericirii eterne, nimeni nu o va afla vreodată. O stare curioasa, in această poveste, in care eroul evită să înfrunte un anumit aspect al realitații, sau toata realitatea la un loc. De aceea, el se arată oricând gata să-și agraveze pozitia în existență, făcând acest lucru chiar cu o senzație de eliberare placută. Iertarea nefiind posibilă, el se pedepseste singur ca să se răscumpere pentru o vină de cele mai multe ori imaginară. Nu intodeauna conflictul de idei e cauza nefericirii oamenilor, ci este ceva inexplicabil. Tot așa cum sfoara de fum va ramâne invizibilă, tot așa iubirea dintre doi oameni va ramîne indescifrabilă. Va rog să cautați povestea aceasta caci există cu adevărat.