vineri, 26 noiembrie 2010

O rugăciune pentru toți

     
           ” Atotputernicule, Doamne, Tămăduitor al sufletelor și al trupurilor, care-i cobori pe oameni și-apoi tu îucerci ca să-i ridici, care-i pedepsești și-i vindeci din nou, ai milă și de mine, și de el, și de copii, întinde brațul tău tămăduitor și acoperă-i cu duhul Tău cel sfânt. Dacă au făcut păcate și greșeli de neiertat, iartă-i și îndeparteaza de la ei durerea, mânia, ura, rănile, febra și slăbiciunile.
            Dumnezeule, ai milă de ceea ce ai creat cu mâna Ta, întru ISUS HRISTOS, împreună cu care ești binecuvantat, și cu bunul și de viață dătătorul Sfântul Duh, acum și în vecii, vecilor ! Amin !




Inima unei femei și rugaciunea sufletului către Dumnezeu !





 Miracolul Iubirii...



Peste tot în Iași, cad fulgii albi ca niște fluturi jucăuși


Winter Snow Card Comments



            Nu este iarnă încă, dar primii fulgi au început să cadă peste tot, la fel ca niște fluturi albi nevinovați.
            Această nevinovație a unui suflet însingurat, caută o mână întinsă, care s-o duca cât mai departe de tot ce e pustiu și trist acum. Am visat de multe ori în copilăria mea, să văd marea....și am văzut tot ce se putea vedea.... O apă imensă, străină și grea. Un ocean de vise neîmplinite se revarsă în ea.
            Eu voi rămâne, însă, dintre toate ființele care colindă între apus și răsărit, o înrobită a muntelui, deoarece verdele crud îți dă puterea de a trăi cât mai frumos, curat, liniștitor. Între aceste două elemente dominante, nisipul plajei va rămâne doar ceva vulnerabil. Nu avea nici culoare, așa cum citisem în prospectele de vacanță, dar culoarea era atribuită de seninul albastru al apei ce răspandea în juru-mi ceva odihnitor. De ce ? Semăna poate cu albastrul cerului, o culoare care te odihnește, iar apusul de soare te bine dispune. Un roșu intens amestecat cu portocaliu.
            Cine nu a admirat încă un apus de soare la mare, să meargă până nu e prea târziu. Era teribil de frumos să vezi nisipul acela care vara fusese apăsat de furnicarul de trupuri bronzate, care se zbenguiau în fărădelegea vânturilor care contopiseră toate orizonturile.
            Aș dori din tot sufletul să fiu cu cineva drag mie, anul acesta, undeva la cumpăna dintre ani și să ciocnesc o cupă de șampanie, undeva pe un vârf de munte, sau pe o plajă însorită, departe de țara aceasta oropsită.
            Durerea este de partea amândorura, știu că nu se poate încă... dar nimic nu e imposibil dacă îți dorești cu adevărat, dacă  vrei să iubești și să fi iubită.Voi închide ochii, voi fi o disperată, sau o voi lua iar de la începutul începutului, ca să-mi fie puțin mai bine ? Vor urma nopți și zile răscolitoare pentru mine.
            Mă simt atât de revoltată și resemnată în fața acestei vieți, încât dacă acum s-ar căsca un hău ca să mă înghită, nu mi-ar părea așa de rău... De ce ? Cui oare mai folosesc ? Deși în sufletul acesta necăjit mai există puțină putere de a mai dărui unui alt suflet ceva din tainele iubirii.
            Tânjisem după ea aproape toată viața și sperasem să ajung la liman într-o bună zi... dar acum totul mi se pare că această speranță a umplut paharul și iar s-a răsturnat într-o mare de vise.
            Soarta mă va despărți și de ultimul reazăm sau va merge mai departe ? 
            Fericire, sau cum dracului te mai numești, dacă în spatele tău stă moartea, dacă ăsta e prețul ce trebuie plătit, atunci te conjur să dispari pentru todeauna !...









Tinu Vereșezan - O lacrimă și-un fulg de nea




Să nu-mi iei Doamne, niciodată dragostea !


Cute Myspace Generators


    Eu te iubesc în fiecare zi la fel
    Și dimineața, și la prânz și seara,
    Cu tine vreau să fiu și nu cu el..
    Dar mai așteaptă pan'la primăvară.

    Să nu-mi iei Doamne, dragostea cu tine,
    S-ar rupe mâine inima din mine,
    Cu aceste două cuvinte " Te iubesc "
    În fiecare zi, am  vrut să mă trezesc.

    Așa a început povestea mea și a ta
    Iubirea mea eu nu te pot uita,
    Tu ai făcut cu mine-un jurământ,
    Iubirea nu-i o glumă, ci un legământ.







LED Text Scroller






widgets

 
 
 
 



Myspace Message Generators

Te schimbă oare, dragostea ?


           Ce crezi tu ? Te schimbă dragostea sau nu ? Incitantă întrebare. Fiecare poate răspunde după cum a trăit și a văzut. Poate uneori și cele mai abjecte personaje să se transforme în îngeri păzitori, după ce au întâlnit dragostea ? Adică să exemplificați acele cupluri în viața reală și nu în telenovele în care bărbatul a devenit peste noapte un om mai bun, mai înțelept, dedicat trup și suflet familiei, fără viciile din trecut, pentru că o iubește pe ea mai presus de orice...prieten (ne), copii, rude..
           Tot acest reportaj va cădea asupra unei ființe nevinovate care-și caută fericirea cu disperare. Vom zâmbi cu toții  poate într-o zi, să auzim din gura ei că poate să spună acest adevăr, departe de realitatea zilei, de zi cu zi. Poate va  rămâne doar cu poveștile sale expuse într-o zi pe un blog... cine știe ce se va mai întâmpla ?
           Poate i-ar plăcea să creadă și în miracole... Mai sunt bărbați care devin o mână de fier, când se gândesc la o familie fericită, și printr-o simplă atingere când e vorba de iubire să devină alți oameni.
          Sper să nu mă păcălesc !
          Voi ce puteți spune ?









Hot Myspace Generators
 
 
 

  





Lady Bug Note Generators
 
Nimic nu va schimba, dragostea mea pentru tine ...
 


 

Naivitate

     Eram o copila si naiva,
     Mi-am inchipuit ca iubire exista
     Dar n-a existat decat
     o arhiva de sentimente
     Inchise intr-un glob de sticla.
 

     De multe ori intrezarii
     Ca cineva zgaraia cu forta
     sticla mata
     Pe cine eu vazui?
     Pe acest om care m-a iubit
     poate o singura data.

De ce-mi închide telefonul ?

          

            Simt că ceva se rupe din mine când nu-i aud vocea aceea pe care aș vrea s-o aud în orice clipă, să știu că e bine sau că are necazuri, sau că poate e cu altcineva ? Cine știe ce se va mai întâmpla ?
            În clipa când oamenii simt că li se poate întâmpla ceva, mai ales când văd că existență se împarte în două, ei își fac într-o străfulgerare de luciditate, bilanțul, și retrăiesc într-o clipă totul.
            Închid cu grijă telefonul și își strigă decalogul unei cariere sau a vieții care a trecut cu bune sau cu rele: să nu furi, să nu ucizi, să nu dorești răul altora, să nu iei femeia sau bărbatul altuia, să nu nu te oprești la jumătatea drumului, să nu uiți că toate au un început și un sfârșit ( fără să știm cum se va sfârși ), să nu te oprești să scrii ( să scrii doar ce te frământă ), dar va veni un moment când totuși trebuie să te oprești. Tragi linie și-ți socotești viața în ore și în minute, deoarece o clipă contaza mai mult decât o viață trăită lângă cineva haotic.
            Am 52 de ani și tinerețea nu se poate-ntoarce, anii nu mai înseamnă nimic, ci doar orele ce mi-au mai rămas.




Denisa & Florin Pește - Am pe telefonul meu, o poză cu chipul tău






Nicolae Guță, Don Genove & Șușanu - Sună telefoanele