sâmbătă, 28 aprilie 2012

Atenţie!

Decât să te învârţi mereu într-un cerc vicios, mai bine e să taci şi să ieşi la timpul potrivit.Nu trebuie să arătăm cu degetul slăbiciunile partenerului, deoarece într-o zi ţi se va întâmpla şi ţie acelaşi lucru. Este poate o competiţie pentru frustrarea ta şi o dovadă-n plus pentru cât mai iubit.
Am cunoscut recent un cuplu..ce n-ai fi zis că ei se vor despărţi vreodată..şi iată că ruptura lor s-a produs. Căsătoriţi erau şi iată că această căsătorie nu a ţinut, chiar dacă ei aveau 3 copii. Multe din marile iubiri sfârşesc astfel...cine este de condamnat?
Dar am cunoscut şi altfel de cupluri.....destul de fericite, ce au ştiut de la bun început, ce vor de la viaţă. Respectul reciproc, devotamentul, plăcerea de a fi mereu împreună, bucuria dezlănţuită, eliberarea de griji şi stres, toate acestea i-au făcut fericiţi până la adânci bâtrâneţe.
Cine nu vede în celălalt de la bun început, ceea  ce el caută, cu greu va găsi pe parcurs la alţi parteneri....atenţie! cu cine vă însoţiţi la un drum lung..şi de ce încercaţi să porniţi cu un astfel de om.