marți, 26 iulie 2011

O stire... iti poate schimba parerea despre viata?


M-am trezit astazi , tot asa, ca de fiecare data...mult mai increzatoare in fortele mele. Din pacate stirea despre divortul marelui maestru, GHEORGHE ZAMFIR, mi-a produs multa amaraciune....De ce? Stiti bine de ce?
Dupa aceste destainuiri inspaimantatoare ale sotiei maestrului numit si "Ciocarlia Romaniei", m-am descurajat cu totul de viata...mai ales de o noua casatorie... Cine ar fi banuit, ce se ascunde sub aceasta masca de aur a Romaniei? O fata hidoasa cu chip de monstru? Cum este posibil asa ceva? Nu mi-am inchipuit ca cel pe care l-au venerat atatea oameni, e in stare sa faca asa ceva?
VAI!...VAI!...VAI! UNDE NE INDREPTAM? IN CINE, IN CE, MAI POTI AVEA INCREDERE?
Cateva motive ce duc la destramarea unei casnicii sunt:infidelitatea, injuriile, alcoolul, aroganta, razbunarea, bataile. La ce oare poate apela un barbat , atunci cand nu poate rapune o femeie puternica? Doar la aceste mijloace masochiste.
Casatoria cu o noua persoana, nu va duce decat tot acolo de unde ai plecat...o vorba batraneasca spunea asa: "Sata, nu va sta in cui, decat atunci cat e noua". Asa e si cu femeile? Nimeni nu o sa te ridice in slavi?
Altfel spus, imi ajunge o singura cunoastere, o singura iubire, o singura esuare...
Vreau sa dau uitarii totul si sa incep un nou jurnal intitulat "Jurnalul bucuriilor".
Cine ma va impedica oare? Tu?,..el?,..ea?,..ei?,..ele?,..ramane de vazut?
Vai de tineretea si de batranetea vietii mele?
SA TRAITI BINE SI SA FITI SANATOSI !!!!!