marți, 1 noiembrie 2011

Dragoste de la distanta..sau este ceva mai mult?

Totul s-a petrecut asa dupa cum eu mi-am dorit...mai ales ca aceste momente le-am asteptat de multi ani. Acum am ales cu sufletul si cred ca nu m-am dezamagit. In aceasta relatie , doresc sa fiu pe deplin multumita. Acum nu mai pot interveni nici socrii, nici surorile, nici alte rude ce mi-au dorit mie raul. Sa stai si sa suferi intr-o relatie ce nu merge....e ca si o frectie la piciorul de lemn. Ce mult mi-as dori ca aceste clipe minunate sa nu dispara, dar stim prea bine cu totii ce se intampla intr-o casnicie. Poate a fost un ghinion mare cand am ales sa ma casatoresc, doar de dragul parintilor. Dorinta mea a fost alta...cea de a canta muzica populara si de a ajunge sa particip la Concursul "Floarea din Gradina". Aceasta dorinta nu mi s-a implinit, deoarece au venit prea repede doua flori in gradina mea...flori de care trebuia sa ma ocup personal.
Acum am intalnit un om , care ma va ajuta pe parcurs sa-mi indeplinesc acest frumos vis, spulberat candva , de cineva. Imi pun toate sperantele in aceasta persoana delicata, onesta si ma voi ruga ca Dumnezeu sa-l ajute si sa ne ajute sa fim sanatosi. Intodeauna am simtit ca cineva acolo sus ma iubeste, sper din tot sufletul sa nu cunosc dezamagirea in aceasta dragoste , chiar daca o perioada va fi doar de la distanta. Doresc ca acest om sa-mi schimbe "sufletul ranit "cu acest vis neimplinit...."dorinta de a canta" . Vocea o mai am inca buna si prin incurajarea si ajutorul ce-l voi avea de la aceasta persoana, doresc sa ramana ceva frumos in urma mea...atat imi mai doresc de la viata. Am cautat ca alinarea sufleteasca s-o gasesc in bratele acestui om bun..si cred ca acest om pana acum nu m-a dezamagit.....se va vedea pe parcurs??
Avem de impartit impreuna si bucurii dar si tristeti, referitor la membrii familiei ce le-am avut. Cu multa rabdare, cu multa chibzuinta, cu calm si iubire speram ca le vom trece pe toate.
Este ceva salbatic sa ceri cuiva sa te iubeasca doar pe tine si sa uite de trecut imediat...dar nimic nu-i batut in cuie, de aceea eu cred ca timpul le va rezolva pe toate. Deocamdata ne intelegem perfect si cred cu tarie ca trebuie sa ascultam de sfatul ratiunii si sa ne comportam cat mai natural unul cu celalalt. Nu suntem doua obiecte, ce le putem muta unde vrem noi, ci doi oameni destul de maturi, ce-si doresc ca viata lor sa decurga frumos printr-o traire personala si nu una artificiala. Sensibilitatea cuvintelor conteaza foarte mult...dar nu numai...voi incerca sa fiu din nou acea fiinta sensibila din anii tineretii si ma voi schimba doar de dragul acestui om .