joi, 19 mai 2011

Se duce primavara...

Se duce primavara si imi pare rau,
Ca tu nu esti langa mine, dragul meu.
Voi toti ce mi-ati fost aproape-n noapte,
Nu uitati, de dorul meu, de-ale mele soapte....

Primavara a fost si va pleca din inima mea,
Pe tine, radioule ,si om bun, nu te-oi uita!
Adunati-mi voi toate dorurile arse de dor,
Adunati-mi toti ingerii de pe cer, ca sa nu mor.

Sriviti-mi foamea de viata si de chin,
Astazi in fata voasta ,eu iarasi ma inchin!
Se duce primavara, poate ma duc si eu...
Vor ramane poate ,doar parerile de rau.

Am sa va las doar visele-mi ravasite-n pripa,
Si-un dor aprins, de un sarut, pe-a lui aripa.
Voi fi o pasare ascunsa-n noapte,in gandul tau fugar..
Voi fi un suflet nemangaiat, mereu hoinar!

Chipul unei fete ascunse....


Poate ca nu e cazul sa ne panicam. La urma urmei, vorbim de o operatie de infrumusetare, si nu de una pe cord deschis. Poate vorbim de o reconstructie a unor suflete si nu de o demolare.
Totusi, sa nu uitam ca "pacientul"sau "pacienta" va cauta sa nu fie mutilata ci infrumsetata. Oare ce se ascunde sub chipul unei fete ascunse?
Ma intreb in fiecare zi cum sa fac,ca sa-mi fie putin mai bine decat ieri.
In viata fiecarui om exista patru momente cruciale, in care au loc evenimente semnificative ca importanta. Aceste perioade nu se vor mai repeta niciodata...sunt perioade unice cand se schimba ceva in viata noastra.Primul moment este cel de tranzit, cand te indragostesti chiar asa din senin de un om, si care nu dureaza poate o vesnicie..de aceea este numit de tranzit. Nimic nu e mai adevarat decat faptul ca"orice sfarsit e de fapt un nou inceput"". Din pacate insa, in momentele acestea nu suntem destul de rationali. De vina fiind emotiile si instinctele. De aici, aparitia tuturor greselilor ce ne macina sufletul, zi de zi.
Tu omule, cum te-ai simti daca ti s-ar prabusi oizonturile? Sau, dimpotriva, daca ti-ar arata cineva rasaritul, iar tu, in loc sa deschizi larg ochii spre noul soare, i-ai strange, ferindu-i cu palmele? Ai plange, cautand vinovatii, sau ti-ai deschide si ochii, si sufletul si mintea, cautand singura sa-ti oferi o a doua sansa?
Calculul de a cauta vinovatii, nu ar mai avea vreun sens, si mai bine cauta alte perioade in care sa te descoperi ca om , ca entitate, fara sa mai judeci ceea ce a trecut. Ai grija insa cum o faci? Trebuie sa-ti folosesti toate puterile, pentru a depasi toate obstacolele prin care treci si a transforma totul in favoarea ta.
Momentele aceastea cruciale se calculeaza in functie de cifra destinului. Cifra destinului tau, se calculeaza adunand toate cifrele zilei de nastere pana se reduce rezultatul la una singura. Asadar pentru o persoana care are cifra destinului 1, momentele cruciale se situeaza in jurul varstelor de 35, 44, 53 si 62 de ani. Acum eu am implinit aceasta varsta de 53 de ani. Dar vad acum ce mi se intampla cu adevarat in jurul acestei varste. Aceasta vibratie ce o simt in organismul meu nu e o minciuna, ci adevarul pur cel simt acum.
Pregateste-te suflete pentru ceea ce ti se va intampla?
Metoda utilizata pentru a afla vibratia fiecarui moment este una simpla. Astfel pentru a afla vibratia primului moment crucial, trebuie sa aduni numarul lunii tale de nastere cu cel al zilei in care te-ai nascut. Vibratia celui de-al doilea moment crucial se calculeaza adunand ziua nasterii cu anul venirii pe lume; pentru cel de-al treilea, aduna vibratia celui de-al doilea, iar pentru calculul ultimei vibratii, aduna cifra lunii cu cea a anului nasterii tale.
Intelege ce ti s-a intamplat si ce va urma!
1. E cifra unui nou inceput. Profita nu te mai lasa prinsa de trecut si vei avea parte de o adevarata schmbare! Apare o noua directie in viata ta, care-ti va spori sansele tale de a deveni o fire independenta.
2. In aceasta perioada, senzori tai paranormali functioneaza la capacitate maxima. Ca sa fiti pe aceeasi lungime de unda, cauta sa-ti indrepti atentia spre un parteneriat!E o perioada buna pentru comunicare.
3. Se deschid noi drumuri, calatorii, noi prieteni, posibilitati noi de o schimbare a vietii tale. Nu pierde ocazia de a-ti expune toate ideile tale creative, pentru ca ai putea sa-ti castigi altfel painea ta in viata. Indrazneste!Stiu ca vei reusi!
4. Multa munca in aceasta perioada..Nu te da batuta de la nici o activitate, pentru ca finalul este destul de promitator! Ti se ivesc sanse reale de a construi, de a-ti aseza viata pe temelii solide, , care sigur vor dura in timp. In ciuda faptului ca este mult de munca, vei trece foarte usor peste aceasta perioada.
5. Se anunta ceva cu totul nou, neasteptat, care o sa apara in viata ta. Vei simti nevoia de libertate. Important e sa o poti folosi in sens pozitiv, sa tii pasul cu progresul pe care-l va aduce aceasta schimbare. Deschide-ti ochii!
6. E o perioada in care realizati multe si vor fi pe prim plan tot ce vreti sa realizati. Esti plina de idei care de care mai nastrusnice, interesante, dar, cum interesul se centreaza pe camin, incearca sa combini creatiile cu responsabilitatile pe care le ai in familie!
7. Nu incerca sa pricepi ce ti se intampla in aceasta perioada, deoarece este una destul de misterioasa. Norii vor disparea ceva mai tarziu, cand vei intelege totul. Pana atunci profita de oportunitatile ce ti se ofera pe neasteptate si incearca sa le valorifici la maxim!
8. Aici n-ar fi multe de spus, ci doar ca ar fi cea mai buna perioada din punct de vedere financiar. Este foarte posibil sa dobandesti un succes material si sansa de a deveni independent, iar asta, aproape ca tu fara sa faci ceva deosebit.
9. Reprezinta sfarsitul unui ciclu, al unui interval, al unei etape din viata ta.E posibil sa te simti confuz, emotiv, dominant de toate schimbarile ce vin in viata ta si esti prea putin pregatit sa le faci fata. La finalul ei insa, te vei simti puternic!