vineri, 21 octombrie 2011

Omul de langa tine

Intodeauna, omul de langa tine va incerca sa te contrazica , indiferent daca are sau nu dreptate intr-o situatie declansata. Pentru moment il aprobi..poate doar ca sa nu iasa scandal, dar in timp nu vei putea face fata, de fiecare data, acest lucru ducand mai tarziu tot la o dezamagire. Care ar fi scaparea? Sa taci si sa rabzi de la celalalt tot ce-i macina lui mintea, sau sa te desparti urgent?
Vocea si fotografia de care te-ai indragostit la inceput va ramane doar o amintire in timp placuta sau mai putin placuta. Ruleta dragostei ...of!..of!..e greu de castigat, daca nu exista acea incredere reciproca. Vedem, citim, ascultam zilnic fel de fel de povesti de dragoste...unele mai picante decat altele. Fiecare om, lovit de unele fapte asemanatoare, nu va mai avea puterea necesara sa o ia de la capat, si va incerca sa supravetuiasca de unul singur in pofida celor mai negre rele pe care le va avea de suferit. Fiecare va zice la inceput ca-si va ocroti sotia si n-o sa-si permita sa-i faca rau pe nici o cale..dar exista acel dar...cu f. multe semne de intrebare????
Nu contrazic pe nimeni daca cineva vine cu o alta afirmatie...eu sunt patita si nu stiu ce sa mai cred.... timpul ce-l mai am de trait vreau sa-l traiesc linistita, doar atat imi mai doresc de la viata.
A fost plin de respect, afectiune si daruire sufleteasca..sper sa nu se schimbe in timp. Bratul lui l-am simtit puternic atunci cand m-a mangaiat..gura lui mi-a oferit o sarutare adevarata, imbratisarea aceea sincera nu se poate uita..oricat ai incerca s-o uiti...putem dormi in acelasi pat chiar daca stam la margini opuse si nu ne atingem....deci? ce ar putea urma?
O relaxare in siguranta..ca sa ne simtim bine impreuna sau o despartire ca sa nu ne facem rau mult mai tarziu???