sâmbătă, 2 iunie 2012

De ce cred oamenii în miracole?

Miracole nu există, există doar bunăvoinţa noastră de a ne însănătoşi cât mai repede.Multă lume suferă de anumite boli incurabile....de unde vin oare aceste boli? Eu zic, că tot de la noi, deoarece suntem plini de răutate, invidie, lene, neseriozitate, lăcomie,...şi toate acestea ne creează boala cea incurabilă. Nu v-aş sfătui să credeţi în minuni, deoarece acestea nu există. Farsa aşteptării sfârşitului lumii, în creştinism a durat 8 secole. Oare profeţiile evreieşti sunt adevărate? Lumea a continuat să trăiască aşa cum a putut fiecare. Dacă au văzut, că Isus nu a apărut în primul secol, ei au spus că va veni în cel de-al doilea secol...şi tot aşa...au trecut 8 secole.
Poporul grec, era mereu informat despre legendele Egiptului şi ale Siriei, deci ar fi putut să răsune ecoul acestor fapte supranaturale la cele două capete ale lumii. Dar nici un istoric grec, egiptean sau sirian, n-a pomenit un singur cuvânt despre ele.OARE CREATORUL UNIVERSULUI S-A FĂCUT EVREU PENTRU A SCHIMBA APA ÎN VIN LA O NUNTĂ UNDE TOATĂ LUMEA ERA BEATĂ?

Timpul trecut şi prezent

Să uităm ce a fost în trecut şi să trăim prezentul. Cu amândouă nu se mai poate. Consolaţi-vă cu ce aţi avut în trecut şi trăiţi prezentul.Gândirea este un atribut esenţial al materiei cenuşii.Planurile acestei inteligenţe superioare izbucnesc în tot ce vă înconjoară, fiind desluşite foarte bine şi într-un fir de iarbă, cât şi în mişcarea astrelor. Totul este condus cu un scop sigur. Vedeţi vreo imposibilitate în materia soarelui? Toată materia răspîndită în spaţiu, s-a strâns laolaltă şi a dat naştere astrului care ne luminează în fiecare zi. Tot aşa creerul nostru cu materia cenuşie pe care o are trebuie să emită un mecanism îndreptat doar spre ceea ce ne este folositor. Conversaţiile inutile, amintirile triste, căutaţi să le înlăturaţi din sufletul vostru. Omul este liber să gândească, să facă ceea ce-i place, să călătorească unde doreşte.
Într-un stat bine organizat şi condus de un om inteligent, pomana nu ar trebui să existe. La noi pomenele se ţin lanţ, deoarece nu vrem să creeăm mai multe locuri de muncă celor ce vor să muncească cu adevărat.Cea mai bună cârmuire este aceea în care există cei mai puţini oameni nefolositori.