marți, 24 mai 2011

Care sunt cele mai bune creme pentru fata ta?

Nu mai este mult si vara ne bate-n usa.Ce vom face cu fata noastra, care va fi arsa de soarele arzator si surazator? Iata ce propunere am eu.
Laboratorul din bucataria noastra. Multe feme delimiteaza strict bucataria de baie: in prima gatesc, in cea de-a doua isi ingrijesc frumusetea. Unele dintre ele se-ndeamna cu chiu cu vai, cam odata pe luna, sa prepare o masca si s-o aplice pe fata. Din modul greoi si complicat in care-o fac, devine evident cat de dificila li s-a parut luarea acestei hotarari eroice.
Si cand te gandesti cat de simplu este!Cu un dram de placere si cu putina stiinta, gasesti in bucatarie toate acele substante potrivite care fac prepararea si aplicarea cremelor proaspete, a mastilor si a compreselor un adevarat regal. Folosirea miezului de la fructe, a smantanii, a iaurtului, oualelor, a sucurilor de fructe si legume, a drojdiei de bere, in stare proaspata, nu ridica nici o problema.
Pastrati permanent in frigider o cutie sau un borcanel cu crema dvs.preferata. Aceasta crema hranitoare devine, practic, baza cosmeticii practicate de dumneavoastra pentru viitor. Este mult mai eficace si mai sanatoasa decat cosmeticele din comert. In fiecare dimineata si seara aplicati pe fata bine curatata un strat subtire din aceste creme si veti vedea cum intineriti de la o zi la alta...
Un produs ideal este maioneza:Preparata, pur si simplu dintr-un ou, putina zeama de lamaie + un firicel de ulei de masline.
Este una din cremele cel mai usor de preparat si este una dintre cele mai bune , deoarece virtutile ei transforma orice ten, in cateva zile, intr-unul sanatos, proaspat si stralucitor.