joi, 22 septembrie 2011

Un alt anotimp, o noua viata....



Acum ma voi trezi dintr-un somn adanc la realitate...chiar daca nu m-am scuturat inca de tot, de lantul amintirilor....ce-mi mai rascolesc inca toate madularele. Nu voi lasa gandul sa-mi bantuie prea tare prin toate sertarasele sufletului, deoarece e teribil de complicat sa ma desprind de ceea ce inca mai simt. Nu as mai fi eu daca as incerca sa spun ca sufletul ma doare mai tare ca alta data...ca anotimpurile s-au succedat anevoios, ca timpul meu a trecut...asa cum nu as fi dorit eu....
Ce este oare timpul meu? Ce este ziua aceasta fara tine?...uitare....intristare....prabusire... pasiune...cautare....indreptare....ratacire...mister si revelatie?
M-am nascut intr-o frumoasa zi de APRILIE si am murit in toate cele ce au fost...oare sunt eu?
Dar am invatat ca trebuie sa renasc in toate! Voi incerca sa uit totusi trecutul meu sumbru si sa-mi amintesc doar clipele frumoase petrecute langa un om drag vara aceasta. Am incercat sa-mi scutur praful de pe aripi...sa ma ridic la cer prin dragostea ce-am daruit-o...apoi sa cobor iar cu picioarele pe pamant si sa cred in sinele meu.
Voi pasi iar pe frunzele ruginii si moarte ale acestui anotimp multicolor...ma voi apleca iarasi sa-mi culeg demnitatea, trairile, sa ma ascund o perioada in causul palmei, dar sa nu dispar de tot..din lumea aceasta minunata inca!!!!! Si poate nu stiti de ce?
Astazi sunt asa cum mi-as fi dorit sa fi fost candva...gand..cant...iubire...daruire...eternitate..in sufletul acestui om minunat!!!!!!!!!!!!
Voi invata sa culeg ceea ce mi s-a furat candva...voi canta doar in culorile acestui anotimp...voi picta dorintele toate doar prin muzica ce mi-a fost trimisa....voi radia de fericire doar in culorile ce nu se pot sterge din sufletul meu. Cine sunt astazi eu ?
Un suflet ratacit de femeie, in acest rasarit de viata bizara.....voi invata din nou , sa traiesc!!!!!!!!