joi, 24 noiembrie 2011

Fericire, nu poate fi fară suspine

Ma simt o ființă în siguranță dacă am divorțat? Poate acum stiu ce vreau, stiu ce simt și poate nu-mi doresc decat un minim de siguranță langă persoana pe care inima mea a ales-o. Pot să spun ca radiez de fericire dar nu fară suspine. Mi-aș dori mult să-mi schimb puțin fizicul si poate o voi face, doar de dragul acestui om bun. Nu regret nimic, chiar dacă trecutul o să mă bântuie încă mult timp. Nu știu de ce aceste amintiri urâte sunt uneori mult mai puternice decât
sentimentele curate sau viața mea. Oare durerea este mai presus decat fericirea?
Oricum , nu mai există cale de întoarcere către ceea ce am fost sau as fi dorit sa fiu. Cu toate acestea mă consider încă o persoană destul de răzbătătoare , capabilă să mai iubesc si să ofer unei persoane dragi tot ce el îsi dorește. Este un barbat ce mi-a oferit din puținul lui tot ce eu mi-am dorit. Nu cred ca oboseala lui nu-i va fi rasplătită asa după cum el isi dorește.
”Casnicia si maternitatea nu aduc decat bine în viața unui om. De ce iubesc eu copiii? Viața aceasta reprezintă pentru mine pacea sufletească, familia, ocrotirea.