miercuri, 13 iunie 2012

De ce am ajuns noi cerşetori?

Românii, au mers Duminică la vot şi au votat, dar oare ştiu ce au votat? Viaţa noastră nu se va schimba niciodată în bine, vom trăi poate mai rău ca înainte....muncesc bieţii români pe-o leafă de 2 lei, cu riscul de a cerşi o bucată de pâine. Macar grecii s-au lăfăit până acum, dar noi ce am făcut?
Am vrut libertate, libertate mâncăm. Am vrut schimbare, schimbare avem. Am vrut patroni, patroni suntem.
Dezorientaţi şi dezamăgiţi de cei ce ne guvernează, ne vom cufunda toţi în aceeaşi mocirlă. Va fi vai şi-amar de viaţa noastră şi a copiilor noştri.Au ajuns acum să se certe cei doi oameni din stat pentru un scaun..unde le este mintea oare? Plâng oamenii că nu au ce mânca, unde locui, cu ce trimite copilaşii la şcoală..iar ei ce fac??Bravo români!
Această risipă de cuvinte şi imagine, difuzată pe toate posturile de televiziune, devine din ce în ce mai stresantă, aberantă, ce să mai creadă străinii despre noi, când suntem groapa de gunoi?
Au tăiat salariile şi pensiile doar ca să aibă cu ce face campania electorală....nu vă aşteptaţi stimaţi colegi de suferinţă la ceva mai bun în viitor...e vremea tot a chefliilor. Unde ne sunt sindicaliştii? Au amuţit aşa,deodată? Sunt mână-n mână toţi, o adunătură de hoţi.
În ţara noastră am ajuns cerşetori...păcat!, păcat! treziţi-vă!