vineri, 26 noiembrie 2010

Te schimbă oare, dragostea ?


           Ce crezi tu ? Te schimbă dragostea sau nu ? Incitantă întrebare. Fiecare poate răspunde după cum a trăit și a văzut. Poate uneori și cele mai abjecte personaje să se transforme în îngeri păzitori, după ce au întâlnit dragostea ? Adică să exemplificați acele cupluri în viața reală și nu în telenovele în care bărbatul a devenit peste noapte un om mai bun, mai înțelept, dedicat trup și suflet familiei, fără viciile din trecut, pentru că o iubește pe ea mai presus de orice...prieten (ne), copii, rude..
           Tot acest reportaj va cădea asupra unei ființe nevinovate care-și caută fericirea cu disperare. Vom zâmbi cu toții  poate într-o zi, să auzim din gura ei că poate să spună acest adevăr, departe de realitatea zilei, de zi cu zi. Poate va  rămâne doar cu poveștile sale expuse într-o zi pe un blog... cine știe ce se va mai întâmpla ?
           Poate i-ar plăcea să creadă și în miracole... Mai sunt bărbați care devin o mână de fier, când se gândesc la o familie fericită, și printr-o simplă atingere când e vorba de iubire să devină alți oameni.
          Sper să nu mă păcălesc !
          Voi ce puteți spune ?









Hot Myspace Generators
 
 
 

  





Lady Bug Note Generators
 
Nimic nu va schimba, dragostea mea pentru tine ...
 


 

Niciun comentariu: