luni, 9 mai 2011

De ce se lasa femeile amagite?


Doamnelor!Nu va irositi timpul asteptand. Daca vezi ca el nu te mai cauta, refuza sa recunoasca evidenta si intepeneste telefonul...atunci, barbatul in cauza nu mai este interesat de persoana ta.
Am avut o prietena care a suferit mult din aceasta cauza..si ce mi-a povestit ea, mi-a intrat in cap, de aceea am cautat sa testez o persoana, draga mie mult timp.....Am facut bine , am facut rau, nu pot sa stiu acum, ci doar atunci cand ma voi convinge personal. Am fost acuzata ca il spionez si ca nu pot avea incredere in el, de la bun inceput. Oare sa ma fi inselat? Aici intervine o pauza de gandire...pentru sarmana mea prietena...., obligata sa scoata din maneca o explicatie plauzibila pentru atitudinea prea rezervata de a gasi "barbatul ideal". Acest barbat cu mult sarm, amuzant, atragator, bogat...si? Ce credeti? Radia toata de fericire...fara a se indoi de punctele lui slabe. Dragostea e oarba uneori, si fara a mai judeca te joci cu viata ta, si asa vai, cum a fost ea..oarba...acum regreta mult! De ce?
S-au intalnit la un restaurant de lux..nu s-a indoit nici o clipa de alesul ei!A pus discul cu muzica lor preferata, care i-au inaltat in al noulea cer, si au deschis o sticla cu sampanie..o iubire noua trebuia sarbatorita cum se cuvine, nu? Apoi la al doilea pahar, s-au ivit cateva umbre de indoiala...au mai trecut cateva zile si iar s-au vazut, luand si pranzul impreuna. Ahaa! Dar inca nu s-au sarutat. Poftim?!Poate am fost eu prea distanta, a justificat ea..poate ca ar fi trebuit sa-i dau niste semnale mai clare, ca sa inteleaga ca il plac. In relatia lui precedenta a fost profund traumatizat si de atunci e mai greu sa creada itr-o noua relatie serioasa si cu obligatii pe care crede ca nu le va putea indeplini ...
Tentativa nr. 1
Precis il intimidez. Ocup un post important, am succes si arat grozav! Intr-o astfel de situatie, cei mai multi dintre barbati nu s-ar simti in largul lor.
Tentativa nr.2
Daca a trecut recent printr-o despartire dureroasa, probabil ca mai are nevoie de ceva timp, ca sa-si revina...
Tentativa nr. 3
Poate are mult de lucru la serviciu si este ingrozitor de stresat.
Tentativa nr.4
Prefera sa mai astepte o noua ocazie?
Sunt multe de spus...dar as vrea sa mai adaugati d-tra, ce eu nu am putut sa adaug...
Noi femeile trebuie sa le dam intodeauna crezare lor, si numai lor. Viata lui poate a ajuns la un punct de cotitura..si nu mai poate fi gasit.Ce poti face tu ca femeie? Sa astepti...asteptarea este specifica doar noua femeilor de casa. Dar ce se intampla daca dupa o perioada dai ochii cu el? Il intalnesti intr-o cafenea sau un restaurant... la brat cu altcineva...ce poti sa-i zici tu ca femeie? Sa-l privesti doar cu coada ochiului si sa traiesti o noua aventura, sau sa te prefaci ca nu l-ai vazut?
Macar acum ar fi momentul ca femeia respectiva sa se retraga cu demnitate, salvand ce-a mai ramas din micul orgoliu sifonat. Intelept sfat, care ar scuti saptamani lungi de framantari si dubii, pastrand intact sentimentul propriei valori-cel al iubirii si al demnitatii. Stiu ca o sa-i vina tare greu, deoarece femeile detesta argumentele logice....cred doar in cele ale iubirii... numai asa pot da nastere la un nou suflet nevinovat.
Poate o femeie sa mearga pana in panzele albe? Sa poarte povara ultimilor ani din viata fara un barbat langa ea? Ei acum e acum, eu am sa merg pana in panzele albe!.
De fapt, banuiala ca tinta aleasa este gresita apare de la inceput, ca omul este in realitate un pendant rigid, un ingamfat grosolan ori un egoist, mandru de infatisarea sa de top-model masculin, ce poate avea la picioare orice femeie ...Doar femeile sunt duse cu duhul, cautand horoscopul iubirii pe internet?sau facand cate o vizita la ghicitoare?.Nu prea cred? Sunt si destui barbati care fac acest lucru.
Numai prin PARLAMENT sa vezi cati sunt?De ce fac asta?
"Este evident de ce fac asta: el a pierdut legatura cu copilul ascuns din adancul sufletului sau refuza dragostea..e lipsit poate de afectivitate, este agresiv, egocentric?".
Cum poti totusi sa-ti gasesti marea iubire? "Gandeste intodeauna pozitiv si el va fi in curand doar al tau". Dupa un timp, biblioteca sufletului tau, psiho-sentimentala va semana cu aceea a unui specialist. Asa nu te vei mai duce pe la vrajitoare, medici, preoti, sau sa stai toata ziua pe internet documentandu-te cu horoscoapele.
Spun cu sufletul pe inima ca a trebuit sa vina un barbat, care sa le deschida tuturor femeilor ochii...dar nu numai. Acest barbat se numeste Greg Behrendt, scenaristul filmului de succes"Sex and the City". El a publicat si o carte intitulata"Pur si simplu, el nu e interesat de tine''. Aceasta carte ne economiseste ani intregi de rataciri, de suspiciuni, de asteptari.
"Sa fim cinstiti", spune autorul acestei carti, dar cum putem fi cand un barbat indragostit seamana foarte bine cu insul primitiv din epoca de piatra, inarmat permanent cu o maciuca. El nu va inceta niciodata vanatoarea de caprioare, pana cand nu-si satisface toate poftele, tarandu-le in adapostul lui din pestera. Acolo se bate cu pumnii in piept si urla:"E a mea!".Nu are timp pentru pretexte cusute cu ata alba, fiind ocupat pana peste cap cu noua sa achizitie, pe care o adora si o pazeste cu strasnicie.
In inchiere, sau concluzie, in fata indiferentei unui barbat nu exista decat un singur raspuns rezonabil:
"Nu mai vrei?"Ghinionul tau este ca dai cu picorul la tot ce e mai bun, si la norocul altuia de a te avea.
Si acum vin si eu cu argumentul meu: "Da-l incolo, n-ai sa faci nici o treaba buna cu individul care te-a jignit de atatea ori!".
"Doamelor ! nu va irositi timpul asteptand"
Dragostea este simpla, daca tie iti place cu adevarat o persoana! Dati-va toata osteneala , merita sa o gasesti!
-Cat timp trebuie sa astepte o femeie sa sune telefonul?? Raspunsul il voi da tot eu.
-Atata timp cat nu-ti provoaca suferinta.
-E bine sa lasi un barbat sa astepte putin lipsa ta? Este stimulativ sa-l lasi sa se gandeasca macar o zi la tine. Asta va spori bucuria revederii. Va fi regretabil daca ne-am dezvata de subtilitatile artei de a seduce un barbat bun.
Poate ca la barbati dureaza mai mult pana se prouce declicul?
Tocmai acesta este mesajul acestei carti, s-o cititi ca aveti ce invata din ea!

Niciun comentariu: