luni, 8 august 2011

Cum trebuie sa fie persoana pe care tu o iubesti?

Daca exista pasiune si dupa 50 de ani, atunci nu poti sa faci o alegere gresita. Retete speciale nu exista in carti pentru alegerea unei persoane dragi. Dar, daca acea persoana este ingaduitoare, sincera, hotarata in ceea ce spune si ceea ce face, iubitoare de tot ce este frumos intr-o lume ravasita, atunci ce mai poti spune?
Daca m-as simti incorsetata, constransa de anumite piedici atunci as simti ca ma sufoc. Asa suntem noi, BERBECII, fiinte sensibile, cu mult suflet in ceea ce facem. Daca intalnim persoana draga noua ne intelegem doar din priviri, iar alteori parca vorbim doua limbi diferite. Nu acceptam jignirile, fie si numai in gluma spuse , nu acceptam critica, controlul, gelozia, uneori ne enerveaza si sfaturile primite de la celalalt. Ce te faci cand sotul iti vorbeste urat, te injura si te mai si loveste? Rabzi la infinit, sau rupi acea relatie , pentru ca totul sa nu se agraveze si mai rau?
Raspunsul specialistilor este urmatorul:sa mearga de urgenta la un consult medical, si ce te faci daca nu este asa de usor de convins? Il lasi sa se foloseasca de tine, ca de un obiect sau il parasesti? Raspunsuri sunt multe din partea celor ce trec prin astfel de situatii reale. Raspunsul meu este sa-l parasesti de urgenta, daca i-ai oferit "n" sanse de a se indrepta. Cand doua firi sunt compatibile, nu mai este nevoie de alte cuvinte, decat de cele doua"te iubesc". Asa cum un copil iti repeta de fiecare data, aceste cuvinte, tot asa sa faci si tu cu persoana pe care ti-o doresti pereche in viata ta. Intamplari sunt multe in viata unui om, dar nu poti sa stii niciodata, ce exista intr-un coltisor al creerului sau. Eu cand m-am hotarat sa va scriu cateva din aceste intamplari petrecute in viata mea, nu am facut-o asa dintr-o oarecare pasiune, ci doar din motivul de a intalni o persoana draga care sa ma consoleze, nu sa ma jigneasca cand are el chef. Stim ca perfectiune nu exista, dar nici toleranta la infinit....
Nimic pe lume nu se poate compara cu dragostea !!
Nimic pe lume nu se poate compara cu ingaduinta si fagaduinta!Niciun comentariu: