vineri, 13 aprilie 2012

Risipitorii

Dacă tot suntem în vinerea mare, să aflăm cine sunt risipitorii.Înteresează oare pe cineva realitatea fenomenelor care ne stimulează spiritul? Toate cate se întâmplă şi toate câte ni se întâmplă nouă personal, se datorează unor personaje politice şi nu numai...numiţi „risipitori”. Aceste personaje avide după distracţii, călatorii în diferite colţuri ale lumii, bijuterii sau alte obiecte de lux, ne fac nouă viaţa un chin. Degeaba ne rugăm noi să avem de toate...dacă nu vom înţelege că suntem manipulaţi de aceşti „ risipitori”. Cine a distrus economia? Cine ne-a adus iar la sapa de lemn? Cine şi-a bătut joc de omenire?Aceste şocuri la care suntem astăzi supuşi, nu vin din cer sau de la cei de jos, ci de la aceste specimene ce ne conduc ţara.
Treziţi-vă oameni buni la realitate! Viaţa e una pe pământ, învaţă încet dar sigur cum trebuie s-o trăieşti!
Sunt dezgustată,de ceea ce vad la televizor şi plătesc ca fraera mii de lei, sunt indignată,de instabilitatea de pe intreaga planetă, sunt întristată, când vad zilnic, cum  sfârşeşte viaţa unor oameni, sunt oribilizată, de nunta ţiganilor expusă în public....sunt,.....sunt,...de ce toate aceste deziluzii?
Dacă nu ne vom trezi din această euforie, vom ajunge o ţară de drogaţi, de tâlhari(iuda), alcoolici, cămătari şi nu mai zic....deschide-ţi ochii mari în această VINERE MARE!

Niciun comentariu: