vineri, 22 iunie 2012

Este momentul să-ţi rezervi o vacanţă în Grecia

Acum este momentul favorabil să oferi familiei tale o surpriză plăcută. Cu banii economisiţi, ai parte de mai multă distracţie la: munte, mare, paradisul acvatic, sau în Grecia. La poalele legendarului Olimp, se întind apele limpezi şi calme ale Mării Egee, iar în apropiere se află frumoasele manastiri de la Meteora.
Aceasta este una din cele mai râvnite locaţii de vacanţă din Grecia de Nord. Copiii mei, sunt în partea de Sud a Greciei, loc la fel de frumos, deoarece Marea Ionică este la fel de frumoasă şi oamenii sunt foarte ospitalieri. Nunta copilului meu, a avut loc aici pe o insulă deosebit de frumoasă, acum 3 ani.
În micuţa staţiune Olympic Beach, copiii se pot distra de minune în parcul acvatic Luna Park. Însă ispita cea mai mare va fi excursia la Muntele Olimp, unde, conform mitologiei greceşti, se întâlneau cei 12 zei şi plimbarea pe străzile de piatră ale”oraşului de piatră” Litochoro.
Cine doreşte, poate merge şi pe Insula Creta.  O mare albastră ca cerneala, vastă, întinzându-se până la ţărmul african. Dimineaţa, marea îşi răspândea mireasma ca un harbuz; la amiază fumega, încremenită, cu uşoare vălurele ca nişte sâni abia schiţaţi la o domnişorică. Seara,ofta, de culoarea trandafirului, sau a vinetei albastru-închis. Ce miracol extraordiar!!!!!!
Viaţa este unică pentru om, deoarece nu există alta, deci , bucuraţi-vă din plin de ea, că niciodată nu o să ne mai fie dată, în vecii vecilor. Sunt oameni deprimaţi din cauza necazurilor....ridicaţi-vă şi plimbaţi-vă!

Niciun comentariu: