sâmbătă, 27 noiembrie 2010

Concluzie !

             
            
              Niciodata nu mi s-au făcut asemenea surprize deosebite, ești un bărbat special și trebuie să fii tratat cu mare atenție... ești fermecător, vei rămâne pentru mine veșnic în inima mea. Nu am cum să te uit vreodată, atât cât bunul Dumnezeu mă va ține în viață.
                      " Prieten scump, idol al inimii și sufletului meu... "
              Nu mai îndrăznesc să-ți cer nimic, dar sper să primesc măcar la o săptămână două rânduri care, trează mereu să mă țină. Eu cred cu tărie că voi fi muza ta, care se pricepe cât de cât la gospodărie, dar care va mai face câteodată și câteva pete de cerneală pe acest ecran minunat.. deoarece sunt începătoare.
              Stilul celor care cu adevărat se iubesc, nu este niciodată prea transparent, ci este o apă limpede care lasă să se vadă adâncul inimii între două maluri pline cu frânturi din sufletele lor.

            Toate nimicurile vieții sunt incluse acolo, dar sunt smălțuite cu acele flori ale sufletului ce răsar în fiecare zi și al căror farmec, este mereu îmbătător, dar numai pentru două suflete. Dacă aceste frânturi de cuvinte pornesc din rațiune și din inima nu se vor stinge niciodată !!!!!!!!

Prietenia


Free Myspace Generators

Niciun comentariu: