luni, 13 decembrie 2010

Care este scopul vietii?

       Scopul vietii trebuie sa fie "rugaciunea" zilnica catre Dumnezeu. Asa n-o sa reusim niciodata se ne imbolnavim.Vorbele sunt cele care ne ucid si nu mancarea. Am trait sub acelasi acoperis cu un om violent si in momentul cand m-am detasat de violenta lui verbala si fizica, am renascut pentru a doua oara. Cum ? Prin rugaciune. Daca am sti fiecare cum sa ne rugam, nu ar mai fi spitale...si oameni bolnavi. Am avut ocazia sa vorbesc cu multa lume dar cel mai mult cu Dumnezeu.
      Nimeni nu are voie sa imparta lumea in doua: rai si buni, bogati si saraci, destepti si prosti, urati si frumosi, utili si inutili. Cine a creeat lumea? Dumnezeu ,care ne-a lasat pe toti la fel...dar noi incercam in fiecare zi sa mai schimbam cate ceva la ea si la chipul nostru. Acest lucru nu e bun si asa reusim doar sa ne facem singuri rau sufleteste si trupeste.
     Nimic pe lume nu este mai important ca sanatatea. Lupta si vei castiga, daruind celui de langa tine doar cuvinte frumoase in fiecare zi. Daca mori, nimic nu mai are importanta, din ceea ce voiai sa faci. Existenta mea s-a desfasurat in aceste categorii de oameni, care doreau neaparat glorie si bogatie, si nmic nu s-a ales de ei...decat boala. Nu ma plang de ceva anume, ma plang deoarece nimeni nu incearca sa ma inteleaga asa cum sunt. Incerc sa lupt cu mine, cu viata, cu cei din jurul meu, care intr-o zi imi vor da dreptate.
    Ce e logic in toate astea? Inseamna ca numai ce e bun foloseste omului.
    E o zi speciala intr-o iarna speciala, intr-un oras special, pentru un om special!

2 comentarii:

C T spunea...

frumoase randuri, aceleasi idei impartasesc de cativa ani ddupa ce o mare schimbare s-a produs cu mine. Multa sanatate ,sarbatori cu bine si ganduri bune.

marianely spunea...

Va multumesc pentru acest comentariu si va mai astept si cu altele...omului cu suflet mare,eu o sa-i ofer mereu o floare.