duminică, 3 iulie 2011

Care este cheia succesului?

In viata aceasta cheia succesului nu este decat dragostea adevarata fata de ceea ce te inconjoara...
Sa poti deschide o usa doar cu dragoste si cu respectul reciproc, conteaza mult..
Imi amintesc cum majoritatea copiilor au crescut cu cheia de gat, si credeau ca este cheia succesului lor in viitor. Parintii munceau pe branci pentru ei sa aiba un trai mai bun..dar? Tot ce s-a cladit pe vreamea lui CEAUSESCU..azi s-a risipit...in vant.
Unii au plecat departe de tara aceasta doar ca sa poata trai ceva mai bine, acasa la tine nu esti tratat decat ca pe-o carpa..salarii de mizerii, pensii ioc, medicamente la fel...
Vor petrece si ei cei mai frumosi ani doar prin strainatate, si cand vor ajunge acasa nu vor mai gasi decat un bloc din beton , fara valoare..parintii dusi fara un sprijin real in lumea celor vesnice. Cand vor simti in dreptul inimii o durere crunta, abia atunci isi vor mai aminti de parintii ce le-au dat viata...dar va fi prea tarziu. Pana se vor intoarce ei, eu voi scrie aici pe acest blog pana cand cineva drag mie il va recupera in intregime.
Daca as avea o putere supranaturala as muta muntii din loc, sau printr-un singur semn as face ca tot ce s-a cladit pe vremea raposatului sa revina la normal...oamenii sa aiba unde munci si locui.
Nu-mi ramane decat sa caut in continuare cheia succesului doar prin munca cinstita...voi mai deschide poate o alta usa, spre cine stie ce alte taramuri, spre cine stie ce alte zari. Timpul si bunul Dumnezeu va decide ce va fi cu viata mea.

Niciun comentariu: