miercuri, 17 august 2011

Ce pot sa fac, daca si vanatorul din poveste, intr-o zi ma paraseste?
Poate intr-o zi va veni si ziua aceasta, eu ca femeie ce pot face?
Sa urlu ca o lupoica? Sa ma cunoasca toata omenirea? Sau sa tac sa ma auda doar lupul din aceasta poveste? Vanatorul cel iscusit s-ar putea sa-si gaseasca intr-o zi o alta SCUFITA ROSIE...sau verde, albastra...dracul stie ce-i mai trece prin cap? Eu cu ce ma aleg? Doar cu ponoasele?
Mi-am facut asa un calcul in noaptea aceasta...si ce ar fi sa ma intorc inapoi la lupul din aceasta poveste trista...oare ma mai primeste oameni buni? Acum este cu cineva...ce tare il mai papa de bani...eu nu am fost buna ca-i aduceam in casa toti banii, si-i acopeream toate datoriile.... oare ce sa fac?
Incotr-o voi apuca? Am sa patesc ca buburuza cea mica cu puncte negre. Incotr-o voi zbura, acolo m-oi si marita. Stau si ma intreb , cine oare ma va mai lua?
Eu cred asa...ca atunci cand tu stii ca ai fot vinovata doar un pic, celalalt ar trebui sa vina cu ochii plini de lacrimi si rugaminti sa-si ceara iertare de la tine...dar acest lucru nu s-a intamplat...ci doar a promis ca o sa se schimbe...si?voi stiti ca lupul isi schimba parul dar naravul ba?
Mai bine singura decat cu tine imi zic eu...deoarece cand ajungi sa-ti insusesti organic atitudinea cinstita privesti deschis in ochii celorlalti si asa reusesti sa te impui si in ochii tai si iti poti permite o atitudine demna, fara teama de a fi candva "prinsa cu mata-n sac". Intodeauna cerul inorat de trasnete nu se teme. Asa nici eu nu trebuie sa ma tem....este ac de cojocelul fiecaruia in parte.

Vezi cartea aceasta, cu fila alba?
Mi-a dat-o cineva in dar de ziua mea.
Eu nu mi-am dorit atunci o salba,
Desi acest om de langa mine, putea sa-mi dea.
A preferat acest dar mult mai de pret..
Ce pentru mine are valoare mare,
A fost poate mult mai istet..
Iar astazi stie ca inima mea,
doar pentru el imi bate tare.
Vezi tu cartea aceasta ,
ca un car de stele?
Mi-a dat-o -n dar iubirea vietii mele.Niciun comentariu: