sâmbătă, 9 iulie 2011

IZOLAREA ESTE SEMNUL CEL MAI PUTERNIC SPRE NEFERICIRE!

In fiecare zi rugati-va sa va fie bine...este cel mai curat sentiment de rugaciune pentru cei izolati. Sa doriti cu multa dragoste mantuirea fiecarui om, fara deosebire, si sa va rugati pentru lumea in care ne invartim cu totii. Numai asa veti fi in situatia de a ajuta oameni, sa faceti minuni...omul este in stare de har , dar este asezat mai presus de legea dreptului.In rugaciunea pentru altii, el ajunge sa spuna ca vrea sa isi piarda sufletul nu numai in veacul acesta, dar si in vesnicie, cu scopul de a cunoaste cu adevarat pe Dumnezeu. Nu va speriati de lasitatea celor din jur atunci cand cautati iubirea curata si nici chiar de lasitatea personala, nici chiar de faptele rele ce le faceti in aceste situatii, sa nu va temeti.
Ceea ce vi se pare josnic inlauntrul dumneavoastra se purifica chiar din clipa cand ati observat ca a aparut...daca va faceti ca nu l-ati vazut atunci inseamna ca viata ta se va complica. Cel mai important este sa va feriti intodeauna de minciuna, caci are picioare scurte...si intr-o zi veti fi tras la raspundere pentru ea.
Acest lucru il stiu din expierenta anterioara. De indata ce este cineva langa mine si simt cum imi raneste personalitatea si cauta sa-mi ingradeasa libertatea, incep sa-l urasc. Asa devin vrajmasul lui si relatia nu poate continua.
- Deci, ce sa fac? Ce se va intampla din moment ce astfel de lucruri apar? Trebuie sa deznadajduiesc?

Niciun comentariu: