miercuri, 10 august 2011

CUM AS PUTEA SA-TI MULTUMESC?

Trebuie sa indraznesc, fie ca izbutesc sau nu. Stiu ca putine sunt femeile care reusesc in viata sa treaca peste ceea ce eu am trecut. Daca ti-as spune ca m-ai facut cea mai fericita femeie din lume, nu m-ai crede. Daca ti-as spune ca iubirea nu are varsta si nu te intreaba cand vine si de ce...iar nu mai crede. Daca ti-as spune ca as culege toate stelele de pe cer sa ti le dau in dar, iar nu mai crede. Dar, daca ti-as sopti vorbe dulci si te-as mangaia chiar de ziua mea, m-ai crede? Ramane de vazut, ce raspuns voi primi de la un om plin de bunatate, corectitudine, loialitate, rabdare, intelegere, iubire. Stiu tot prin ce ai trecut si treci si acum , fiindca sunt o fiinta la fel de sensibila ca si tine si tu stii acest lucru. Am petrecut tot ce se putea petrece, doar impreuna, chiar daca distanta a fost pentru noi doi, dusmanul nr.1.....
Cadoul pe care l-am primit deja in dar, pentru frumoasa mea zi, nu se va uita vreodata, indiferent daca timpul ne va uni sau ne va desparti. Intodeauna efortul depus de tine, ore in sir la acest calculator, doar pentru mine, trebuie rasplatit cum se cuvine. Cu cat ne vom iubi si pretui mai mult cu atat invidiosii vor muri mai repede. Sentimentele nobile ce le nutrim unul fata de celalalt, nu se vor epuiza niciodata. Vreau sa imbatranesc frumos doar langa tine. Cine nu crede in dragoste, sa nu se apropie niciodata de ea. Bunatatea nu consta numai in a face doar daruri scumpe, ci in blandete si respect reciproc.
Exista pe lume trei tipuri de femei: cele frumoase, cele inteligente si majoritatea. Nu stiu in ce categorie ma incadrez eu , de mai ales doar pe mine, fie si asa de tarziu. Se spune ca frumusetea este un bun pasaport valabil in orce tara, dar dupa un timp expira. Inclin sa cred ca ceva totusi ti-a placut la mine, de mai ales. Stiu ca fotografia mea nu-ti poate tine la infinit de urat , de ma vei chema de ziua mea, voi veni sa-ti alin toate suferintele pricinuite , in serile cand tu lucrai pentru mine. Daca nu, ma voi consola cu gandul ca ai insemnat ceva pentru mine prin ceea ce tu mi-ai dovedit.Niciun comentariu: